halla

Yooo. Nå må jeg blogge litt, har ikke blogga på lenge nå eller siden torsdag tror jeg, men uansett så kan jeg ramse opp litt fordi jeg orker ikke skrive alt sånn i en hel tekst..

Fredag: Jeg sov hos marie. Det var drit koselig. Vi så masse filmer til langt på natta, også sovna Marie så jeg døgna alene. vi så på filmene: Bare bea, jekyll + hyde, Orphan, også leide vi en film som het the crazies og den var DRIT BRA!! anbefaler strekt. Koste meg megaaaa..


Også panta vi flasker, og vi fikk 119 kr.Lørdag: Jeg dro hjem fra marie kl. 08.30, altså drit tildlig fordi vi skulle på campingen, men selføøølgelig skulle vi ikke alikvæl så typisk da. Men uansett jeg var med Madeleine og Siri, drit koselig altså. Digger og være sammen med dere. Vi hang litt ved binga der hvor Malin, Iselin, Therese, Jonas, Dennis, og Alex var! 

Søndag: Da hang jeg mest med siri, men vi var også med Malin og Iselin på binga. Også stakk siri og jeg hjem til meg og slappet av.. hahah og siri kødde sminka meg noe så jævlig fiiint.  Så spurte malin og iselin om vi ville komme ned til kunst gress banen for å se på guttene i klassen trene, også gjorde vi det. Så gikk jeg hjem med iselin.


siri er sexy ♥
pen eller hva ? ;************************** FJORTIZZ LIKSOOOM (L)(L)()L)<3<3<3<3<3


vi er kule

Også idag har jeg vært på skolen, og kjeda meg ihjel.. det var noe nytt eller hva? hahah nei. Også til helga skal jeg sove hos madeleine hele helga, vi skal på momarken fredag og lørdag også skal vi ri hesten hennes og bare kooose oss. Gleder meg sykt ille.

-tonje ♥
Publisert: 23.aug.2010 @ 20:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Madeleine

Dato: 24.aug.2010 Tid: 12:18 URL:
gleder meg sånn til helga jentami, elsker deg ;*<333333

Postet av: Sandra.

Dato: 24.aug.2010 Tid: 20:21 URL:
Orphan er braaa :D

Haha, har den, Gry og jeg skulle se den..Jeg fikk ikke sove den kvelden x)

Skrekkfilmer er ikke helt min greie :p

Skriv en ny kommentar

hits