tjellholmen

OKEI, DRIT LENGE SIDEN JEG HAR BLOGGET NÅ! sorry for that.. men hakke hatt så veldig lyst.

Jeg har vært på tjellholmen i hvaler, og hvaler er i fredrikstad! hahah, det der var komplisert. Jo men jeg var der fordi det var komfirmasjons leir, og det var SYKT morro der. Trengte virkelig den turen der altså, du begynner virkelig og tenke.

FREDAG: Vi kom dit sånn i 6 tiden. Satt oss i en liten båt med plass til 16 personer, også kjørte vi båten inn til øya, altså tjellholmen da. Også fant vi rommene vi skulle ha. jeg ble på rom med Malin, Therese, Oline og Eilen. DET VAR SYKT KOSELIG JENTER! Også satt vi oss i spisesalen og spiste kveldsmat, Også hadde vi fri til halv 9, for da var det underholdningskveld. Det var syyykt morro! Var ikke så morro å være med, men det var morro og se på! Det varte ca en time, også møtte vi opp halv 11, for da var det skumringsstund (vi sitter i runding rund et kors med te lys). det var SYKT trist, jeg satt og grein, og grein. Det får deg til og tenke på andre, alle andre! og det var sykt mange som hadde hverandre akkuratt da. alle satt og trøstet hverandre, og det er vennskap! ♥ vi la oss sånn i 12 tiden skulle vi legge oss, men vi la oss ikke før kvart over 2.. hah!

LØRDAG: Stod opp kvart over 7.. Egentlig skulle vi klokka 8, men malin og therese vekka meg. Var ikke trøtt i det heletatt nesten, var egentlig kjempe våken og utvilt. etter 5 timer søvn. det er noe galt med meg as! ja, også spiste vi frokost, også var det undervisning, ganske morro faktisk. Så var det skattejakt, og vi var IKKE langt unna skatten, sykt irriterende! Så var det middag. Gryte retten som IKKE var god. Etter det, var det underholdningskveld igjen, GUD DET VAR SYYYKT MORSOMT.. spessielt manndomstesten! Så var det skumringsstund igjen. grein enda mere enn på fredagen! Heldigvis la vi oss i 1 tiden, men jeg ble bare ENDA mere trøttere dagen etter.

SØNDAG: Stod opp, og var stuuup trøtt. så ut som et troll når vi spiste frokost. Så pakket vi etter frokosten og vi hadde bare en halvtime på oss, rart jeg rakk det as. jeg som er super ultra treig, det som gikk treigest var desidert soveposen, haleluja! Fikk halve oppi og resten hang uttafor. yeey! Etter det, Så skulle vi møte opp der vi hadde undervisning ogsånt.. også hadde vi sånne poster som vi gikk rundt på. Også kunne man skrive ned det man angret på altså syndene sine, også brenner man de i ovnen.. det føltes deilig, Vis det virkelig finnes en gud da.. ikke veit jeg? Så fikk vi vaske oppgaver. Jeg fikk heldigvis det letteste stedet, der vi hadde de postene ogsånt, der skulle jeg vaske med de kuleste! Det tok litt tid, siden vi prøvde og få det grundig. Etterpå fikk vi pølser ♥♥♥ også slappet vi av i en halv time også kom båtene og da ble jeg KLISS våt, og båten vingla skikkelig frem og tilbake. Så hele bussturen hjem satt jeg kliss våt, og iiis kald.. og latterkrampe med marie! koooselig da.. men litt kaldt.


noe lignede dette.. stjelte det fra EMILIE sin blogg!


meg, emilie, karoline og marie.. venter på båten

meg og therese. DET BLÅSTE! :o


på bussen.. meg og marie


emilie er så seeeexy


marie er liiiite søt ællæ?


therese, malin og iselin


pena


therese og meg under DEN DEILIG DYNAAA... jeg hadde sovepose! *sad face*


karoline du er gal


du er så fotogeeen


på brygga.. NEI JEG HAR IKKE DOBBELT HAKE, DET ER EN SKYGGE! :)


therese, -.-, linnea og Karoline :D ♥


fineste slipperser <3<3<3<3<3<3


elsker dere <3


tøffeste!


HAHAH KAROLINE, JEG DØØØR!


jeg er så syyyykt pen!


malin,therese og meg


DOBBELT HAKE ♥♥♥

Følte at dette ble et veldig langt innlegg.. jeg har brukt DRIT lang tid! idag har jeg vært på ikea og strømmen, kan legge ut bilder av innkjøpene i morra. Og døgnrytmen min er R-Æ-V-A! så skal legge meg, etter jeg har tatt noen pannekaker fra igår!

-tonje ♥

Publisert: 05.okt.2010 @ 22:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: vier

Dato: 05.okt.2010 Tid: 22:49 URL: http://vier.blogg.no
Kule bilder :)

kommenter gjerne tilbake..

Postet av: ankelsokker

Dato: 05.okt.2010 Tid: 22:53 URL: http://ankelsokker.blogg.no
hvaler er ikke i fredrikstad :)

men søt blogg :)

Postet av: Mai - Min blogg - Mine tanker - Mitt liv

Dato: 05.okt.2010 Tid: 23:19 URL: http://maisonsri.blogg.no
God natt! :-)

Skriv en ny kommentar

hits