Arkiv måned: august 2010

outfit


lilla tunika fra bikbok
singlett (under) fra cubus
bukse fra bikbok

ehem, hva i huleste hadde skjokolade med outfit og gjøre :L:L haahahhah!

-tonje ♥
Publisert: 23.aug.2010 @ 20:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

halla

Yooo. Nå må jeg blogge litt, har ikke blogga på lenge nå eller siden torsdag tror jeg, men uansett så kan jeg ramse opp litt fordi jeg orker ikke skrive alt sånn i en hel tekst..

Fredag: Jeg sov hos marie. Det var drit koselig. Vi så masse filmer til langt på natta, også sovna Marie så jeg døgna alene. vi så på filmene: Bare bea, jekyll + hyde, Orphan, også leide vi en film som het the crazies og den var DRIT BRA!! anbefaler strekt. Koste meg megaaaa..


Også panta vi flasker, og vi fikk 119 kr.Lørdag: Jeg dro hjem fra marie kl. 08.30, altså drit tildlig fordi vi skulle på campingen, men selføøølgelig skulle vi ikke alikvæl så typisk da. Men uansett jeg var med Madeleine og Siri, drit koselig altså. Digger og være sammen med dere. Vi hang litt ved binga der hvor Malin, Iselin, Therese, Jonas, Dennis, og Alex var! 

Søndag: Da hang jeg mest med siri, men vi var også med Malin og Iselin på binga. Også stakk siri og jeg hjem til meg og slappet av.. hahah og siri kødde sminka meg noe så jævlig fiiint.  Så spurte malin og iselin om vi ville komme ned til kunst gress banen for å se på guttene i klassen trene, også gjorde vi det. Så gikk jeg hjem med iselin.


siri er sexy ♥
pen eller hva ? ;************************** FJORTIZZ LIKSOOOM (L)(L)()L)<3<3<3<3<3


vi er kule

Også idag har jeg vært på skolen, og kjeda meg ihjel.. det var noe nytt eller hva? hahah nei. Også til helga skal jeg sove hos madeleine hele helga, vi skal på momarken fredag og lørdag også skal vi ri hesten hennes og bare kooose oss. Gleder meg sykt ille.

-tonje ♥
Publisert: 23.aug.2010 @ 20:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei

Rekker ikke blogge så mye,skal dusje! Har gått tur med mamma og vi skal bli sunne!


siri, marie og linda <3


karro, og emilie <3


marie rettet håret mitt igår (?)


BROOOR !


nydelig vær!


jontan :D:D:D:DD:D heh


Marie fant en liten frosk på tjernet.

blogger mere i morra!

-tonje ♥
Publisert: 19.aug.2010 @ 21:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

første skole dag

Joho.. herlig start på dagen altså rettet hår ( HELT MEGA ULTRA RETTET ) selfølgelig ble det ... regn *sjokk*! Så det ekke så rett nå lengre. Men det var utrolig koselig å se alle igjen da! spessiellt linnea'ene og alle egentlig. Men æsj, liker ikke gå på skolen.. + at jeg skulle låne en bok på bibloteket også får jeg den der smelt i trynet at jeg ikke har levert en bok som heter '' party for kidsa '', men jeg leverte den før feriene og det er jeg BOMBE sikker på at jeg gjore, så jeg skylder altså 90 kroner for ingenting.. Jeg bruker ikke mine egene penger for å betale sånn rar teit ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!

SENT INNLEGG, OG CAM BILDER! sorry..

-tonje ♥

Publisert: 18.aug.2010 @ 21:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

yoooooo

Nå er jeg lei av å sitte her inne og passe på tuva, rett'n og slett'n. Skal til marie etterpå uansett såee. Nå vil tuva opp til meg men herregud a mann, må gå ann å få litt ro! haahha neida, stakkars. skal slippe hun opp.  dkdskhkfshoosik2356fkfkgkdkkfjfrddxv csewdcbg nmjnnn hdre  <------------ det er derfor jeg ikke gjør det, men jeg gjorde det!
tyra hunden min


Tuva og Celine

Men skal opp til Marie, snakkes!

-tonje ♥
Publisert: 17.aug.2010 @ 17:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Film kveld med Marie i går

Jeg koste meg skikkelig med MARIE søøta! Men må være ærlig: FILMENE VAR DRIT SKUMLE!
Trodde jeg nesten skulle dø på vei hjem eller noe, det var mørkt og fyfela! neigud, det var bare så utrolig scary. Vi så på to filmer, altså The children og Shrooms. Fytti grisen skjælver enda jo. Men dere skal få trailerene av meg!


Dette er da Shrooms traileren.


The children.


NAM <3
marie daaaaaa. hahhaha

koste meg skikkelig. Jeg skal til hun i dag også da! etterpå altså, siden jeg passer jo tuva idag også. Men jeg stjelte noen bilder av marie, håper det var greit! te-he. Tror vi skal se The blackout (?)

-tonje ♥
Publisert: 17.aug.2010 @ 10:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Barne passer & bildeeer

Nå passer jeg Tuva. Jeg måtte stå opp kl halv 8 det var skikkelig vanskelig. Åh gurimalla, må gjøre det samme i morgen også. Snart skal jeg til marie. Gleder meg! vi skal se på skrekk filmer, og kjøpe goodis. Akkuratt som old thimes. Jeg tok kameraet og tok noen bilder mens tuva sov, hun sov i 3-4 timer. Det var litt sykt! men Enjoy.


Kamilla


julie bestevenn!


kewl mobil, not (sjekk ansiktet mitt i sjermen på mobilen) hihihihoho
syntes det ble litt kewlt


jeg har krøller


*stolt* fordi jeg har lært sånn flette greier. å herre, ser ut som om jeg har grått hår jo o.O
b0lletryne

Jeg tok hvit neglakk utterst på tuppen av neglene også tok jeg blank innenfor.. syntes det ble ganske fint.


Nå skal jeg snart opp til marie, gleder meg!

-tonje ♥
Publisert: 16.aug.2010 @ 15:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Sett på hunder

Halla!

Idag har jeg vært med pappa og ste moren min og brødrene mine og sett på hunder' rasen Jack russel. De er helt SYKT fine! Tror det er veldig sikkert at vi skal kjøpe en. Gleder meg allerede! Også har jeg vært med Madeleine, Theodor, Alex, Oliver og Halvor, hahaha for en gjeng.-tonje ♥
Publisert: 15.aug.2010 @ 20:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Besøk & litt syden bilder

Jeg stod opp sånn 12 tiden engang. Vet at det er drit tidlig, haha noot men atter jo så fiksa jeg meg egentlig litt da for vi skulle få besøk av Moren til ste moren min, søstra hennes og mannen og sønnene til søstra til line. Oi det der ble komplisert..  Håper dere skjønte det der! OOOOOOPS, glemte å ta bilder. Det er så typisk, når det er en SÅÅÅ BRA anledning. Neinei shitau! får ta noen bilder rundtomkring (a)


Jeg spiste brownies ♥♥ og iiiis.

Også hadde vi jo laget koldt bord. Med kylling og masse snax. har jo ingen bilder av noe av det der.. så jeg kan jo legge ut noen bilder fra syden vis dere vil :-) tihi! håper det går greit.


Meg, Emma vi ble kjent med' savner deg! og Kamilla.


Meg og Thea. missu!
på bussen der satt jeg nest bakerst i hvit! hardt å ta farvel as..
herreguud ser ut som jeg har skikkelig brunkrem jo, æsj!

Håper dere likte de derre bildene der, det er DRIT mange flere på speilrefleksen til knut men de har jo ikke jeg såe.. det var mest bilder av meg der, har ikke flere.. taha, håper det går greit' er ikke selvdigger eller noe men tenkte bare det var greit å legge ut noen bilder som dere ikke har sett, kanskje noen på facebook har sett de menneh ikke alle!

Sorry for dødssent innlegg, men blogg.no har vært helt hemma idag! og jeg har jo hatt virus søk på dataen.

-tonje ♥
Publisert: 14.aug.2010 @ 23:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Var en tur ute

Fordi jeg ville ta noen bilder, fordi jeg kjeda meg og det var liksom litt ''fint'' vær å gjøre det i.. Men selfølgelig var det jo ikke regn når jeg gikk ut.. bildeopplastingen funker jo ikke, Men min kjære Madeleine kan fikse det for meg, for hennes bildeopplasting funker! takk gud for at du finnes madeleine ♥♥  
Vakkra <3 - MadeleineeMen i morgen blir det bursdag her, mange i familien til ste moren min som kommer ogsånt.. det blir koldt bor også. gleder meg allerede!

Hei tonje jentami, vil bare si at jeg elsker deg masse. Du er herlig du jentami! <3
- Madeleine (a'-tonje ♥

Publisert: 13.aug.2010 @ 22:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Jadda så vakkert vær

Nå fikk jeg virkelig lyst til å gå ut og sole meg.. Ta-ha, neida! Det regner dritmye og det er ikke kult. Jeg hadde tenkt til og gå en tur kanskje eller noe men jeg tviler på at det blir noe av altså! Egentlig har jeg ikke noe å skrive om. Dette kommer til og bli min livs største kjedsomhets dag... Helt til HOME AND AWAY ♥♥♥♥ Det redder meg. Siri som fikk meg til å se på det. tihi. Forresten jeg laget header og design til Iselin og Siri, det toook hundre år, og jeg er heller ikke så UTROLIG flink..


+ at jeg lånte litt design og noe fiksa jeg på selv!
http://niselin.blogg.no  


Bare header til Siri da!
http://sirihafst.blogg.no

Jeg stod forresten ikke opp før halv 1.. Fikk appsolutt ikke sove igår så jeg ble liggende å se på masse Criminal minds ogsånt, også så jeg på en helt forfeeerdelig FLY FILM.. som selfølgelig fly som styrta fordi det er noen som tar over flyet. filmen var helt forferdelig. Så jeg ble vel oppe til sånn 4-5 tiden i går natt.


æsj


oh, pappa har vært i sverige o.O


vaniljestang ♥♥♥


sommer 2008.


Ta-ha ligner på ho derre Heidi Alexandra.


Tuva digger til musikken jaaa 8'D

Nei men nå orker jeg ikke legge ut flere bilder, de bildene er bare kjedelige uansett. Tror kanksje jeg skal ha en hot or not etterpå eller noe. Blir hvertfall mere blogging når det er detta været her.

-tonje ♥
Publisert: 13.aug.2010 @ 13:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

outfit & litt bilder


Topp - bikbok
Flis genser - cubus
buske - h&m
sokker - h&m
Ring - sydenPerle armebånd - cubusFlette. (oooops vått hår, hihihi)


lillesøs ♥   forresten, jeg har Øredobber - glitter.
awi, litt søt da!jajaj, håper dere likte det derre oppå der. Men atter nå skal jeg straks til bussen fordi jeg skal til pappa og være der til søndag. Også kommer Julie hjem i morgen, kanke vente til å få møte henne igjen.. måååå det i helga! ♥ Så på mandagen og tirsdagen som kommer skal jeg være barnepasser for tuva, altså min lillesøster på 1år og da kommer vel dennis og madeleine en tur innom her også. gleder meg!

-tonje ♥
Publisert: 12.aug.2010 @ 14:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

Dette har skjedd de siste dagene

Jeg har vært med Madeleine:Digger å være sammen med deg søta, spessielt når du har speilrefleks hihiihihhoho neeeida! Liker deg for akkuratt den du er, du er helt fantastisk ♥♥

Jeg har vært med Siri:Ta-haa du er så utrolig søt siri. tihi! Blir aldri lei å være med deg, du har så utrolig humor og jeg døøøør hver gang du sier noe som er morsomt. Hoho, her har du meg. Men uansett så er du så god ♥

Jeg har vært med Siri, Madeleine OG Dennis:dennis og madeleine er sammen, btw.


Ta-ha ler av dette bilde hveeergang. Koselig å være med dere enkliiiiig! gleder meg til momarken med Madeleine og Dennis :D:D:D:D:D det blir morro vættu ♥♥

Jeg har vært med Iselin og Dennis:

Hoho jeg er brunest (a)
Tre ord: DERE ER KULE! ♥♥

Jeg har vært med Lene og Siri:
(siri retta håret mitt HEEELT rett)

Utroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolig glad i dere jenter! uansett hva. Digger å være med dere. Mohahaha ♥♥

Litt forskjellig:

Celina og meg på campingen ♥


Hihi, Sofie prøvde Tuva sin solbriller.


hengt med snegla <33333333333333333333333333


Savner Thea.. som jeg møtte i Kypros ♥♥♥


Dennis, Iselin, Oline og meg. hhohoho, vi sykla med hjelm (y)


Savner deg så syykt Julie! gleder meg til du kommer hjem i morgen altså. ilu ♥♥♥


Kjeda meg helt sykt! Så jeg fikk med Celine ''lillsøss'' til å ta noen bilder med meg.

HÅPER DERE LIKTE DENNE TINGEN JEG GJORDE NÅ! TENKTE DET SKULLE VÆRE LITT INTERSANGT MED BILDER OGSÅNT. Men nå skal jeg hoppe i dusjen!

-tonje ♥
Publisert: 12.aug.2010 @ 11:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

blue baby

Dette BLÅ rommet, haha rommet faktisk. det er en do på kiwi der jeg bor. Den doen er døøøøødskul syntes jeg fordi jeg har så mange kule bilder derfra, men jeg har tuuusen til som jeg ikke har på denne pc'en! dritkult. måtte bare dele disse blå bildene med dere siden de er så kule (h)

Men skal til Dennis, snakkes!

-tonje ♥
Publisert: 11.aug.2010 @ 19:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Jeg har savnet blogging så mye

DETTE FJESET:


har lengtet lenge etter å blogge!  hahahhaha.
look like a crazy.. ettellerannet.

men bare så dere vet det så heter jeg: Tonje Halvorsen


-tonje ♥
Publisert: 11.aug.2010 @ 18:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
hits